Klíma tisztítás

Klímatisztítás fontossága: Használattól függően évente 2 alkalommal érdemes szakemberrel megtisztíttatni klímánkat!

A Klímatisztítás fontossága!


A klímarendszerek beltéri egységeinek időszakos tisztítása rendkívül fontos. Egyrészről hatékonyságot növelő tényezőről beszélünk, a koszos klímaegységek üzemeltetési költségei egyre csak nőnek.

Másrészről, használat közben, a klímaegységeken nagy mennyiségű levegő áramlik át. A levegőben nemcsak porrészecskék, hanem baktériumok, illetve egyéb (egészségre káros) élőlények is megtalálhatóak! Ezek a víztárolóban elszaporodhatnak és komoly légúti megbetegedéseket okozhatnak! Amennyiben a klímaberendezés használat a során köhögés, nehéz légzés merül fel, feltétlenül forduljanak szakemberhez!

Klímatisztítás házilag

A házilagos klímaszűrő tisztítás időleges eredményeket hoz csupán. Időleges megoldásként alkalmazható, ellenben minden tulajdonosnak , ajánlatos legalább havonta elvégezni ! 

A klíma légterelőn keresztűl meg lehet nézni egy lámpa segítségével, a ventilátor kerék mennyire szennyezett. 
Amennyiben sok rárakódott por van a keréken, kérje a vegyszeres gépi tisztítást! 

Ne fújjon a gépbe klíma tisztítót! 

A tisztítási folyamat során a klíma készüléke burkolatát szakszerűen eltávolítjuk, majd  különböző védőfelszerelés, vegyszer , gép, melegvíz, használatával a beltéri egységet szinte újjá varázsoljuk!

Figyelem! 
Ez a művelet fokozott  odafigyelést és szakértelmet igényel! 
Kizárólag Klímaszerelő szakember végezheti el ! 
Egy rossz mozdulat, és elveszíti a gépe garanciáját, vagy tönkre teheti a beltéri egységet aminek a cseréje több 10.000Ft is lehet! 

Önnek drága klímatizáló berendezése van ! 
Ne sajnálja az egészsége és a klímája védelmére tisztíttatni és karbantartatni !

Figyelem ! 

A 8000Ft körüli tísztítást igérő emberektől, óvakodjon! 
A szűrő mosását Ön is eltudja végezni !
A csak szűrő mosást, haszálattól és helyiségtől függően, kb a klíma 2 éves koráig lehet elvégezni, vegyszeres tisztítás nélkül! 
Amennyiben nem hasznája klímáját fűtésre is, abban az esetben a nyári meleg után tisztítani kell, azért hogy ne tudjon penészesedni és gombásodni készüléke a téli hónapok alatt! 

Kérjen időpontot most!  
70/330-8606