Vásárlás előtt kérje ki szakember véleményét

Klímavásárlás, szakszerű tanácsadás nélkül - Több, mint kockázat! Klímaberendezések önálló vásárlása több gondot is okozhat. Egyrészről a máshonnan ismerős nevű gyártók nem feltétlenül gyártanak megfelelő minőségű klímaberendezéseket. (amelyik cég jó telefont, hűtőszekrény gyárt, nem biztos hogy hasonló minőségű klímát is forgalmaz) Jobb, ha speciálisan, csak erre a termékcsoportra szakosodott gyártót keresünk. Ne vásároljanak barkács áruházakban mert nem vállajuk azok klímák felszerelését, mert nincs garanciális háttere! Ugyan annyiért vehet tőlünk is garanciával !

Klímavásárlás, szakszerű tanácsadás nélkül - Több, mint kockázat!
Klímaberendezések önálló vásárlása több gondot is okozhat. Egyrészről a máshonnan ismerős nevű gyártók nem feltétlenül gyártanak megfelelő minőségű klímaberendezéseket. (amelyik cég jó telefont, hűtőszekrény gyárt, nem biztos hogy hasonló minőségű klímát is forgalmaz) Jobb, ha speciálisan, csak erre a termékcsoportra szakosodott gyártót keresünk.
Ezenfelül, a szakmai tanácsadás figyelembe veszi a helység főbb paramétereit is, ahová a klímaberendezések kerülnek. Megeshet, hogy nem megfelelő teljesítményű terméket szereznek be a vásárlók. Ne vásároljanak barkács áruházakban mert nem vállajuk azok klímák felszerelését, mert nincs garanciális háttere! Ugyan annyiért vehet tőlünk is garanciával !