Szolgáltatások

Klímaberendezések mellett foglalkozunk: - Hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerek telepítésével - Hővisszanyerő szellőztetés, légtechnika - Vízszerelés, vízgépészet - Villanyszereléssel

Szerelés, karbantartás

Klímaberendezések szakszerű beszerelése, előzetes állapotfelméréssel - Artitech.hu

A kiválasztott klímaegységek szakszerű beszerelését is vállaljuk, rövid határidőn belül.

Klímaszerelés menete:

a. Helyszíni, ingyenes állapotfelmérés - fontos kiemelni, hogy sok esetben nehézkes a kültéri klímaegységek kihelyezése. Műemlék jellegű épületekben gyakran külön engedélyeztetni kell! Sok esetben a szomszédok engedélye is kellhet!

b. Klíma beszerzése

c. A klímaegységek pontos helyének kiválasztása:

Ez különösen nagy belmagasságú lakásokban fontos. Fontos megjegyezni, hogy (legfőképpen munkahelyeken) a klímaberendezések senkit ne zavarjanak a munkatevékenységben.

d. Szerelési munkálatok

Fontos: hogy a már beépített klímákat évente tisztítani kell! A szakszerű klímatisztítás során állapotfelmérés is zajlik, így fény derülhet kisebb meghibásodásokra.

Megfelelő klímaberendezések karbantartása, illetve tisztítása segít a működésük hatékonyabbá tételében, ezáltal gazdaságosabbá teszi azok működését is. Egészségügyi szempontból is fontos ezen készülékek tisztítása mosása, ugyanis számos kórokozó megtelepedhet bennük.

Bízza a szakemberek! - Lehet olcsón - de milyen áron?